Tarjoamme kustannustehokasta puhallusvillan asennusta ja toimitamme puhallusvillaa yksityisiin talouksiin, taloyhtiöihin, yritysten ja julkisen sektorin eristystarpeisiin. 

Palveluihimme kuuluvat Paroc-puhalluskivivilla ja Isoverpuhallusvilla. 

Miksi PAROC-puhalluskivivilla?
PAROC-puhalluskivivilla on energiatehokas, lähes painumaton sekä paloturvallinen, hylkii kosteutta ja on uudelleenkäytettävä sekä ääntä vaimentava eriste uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. 

Turvallinen ja palamaton eriste

  • Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä
  • Ei homehdu eikä kerää ilman kosteutta
  • Vaivaton asentaa ahtaisiin ja vaikeisiin tiloihin
  • Toimii erinomaisesti lisäeristeenä, sillä se voidaan asentaa vanhojen eristeiden päälle
  • Rakennuksen energiatehokkuus paranee ja lämmityskustannukset pienenevät

Lue lisää:

Puhallusvillan asentaa aina ammattitaitoinen puhallusvilla-asentaja, jolla on vuosien kokemus vaativimmistakin puhallusvillakohteista. Asennamme puhallusvillan nykyaikaisella kalustolla ja kalustossamme on omalla moottorilla toimiva puhallusyksikkö. Toiminta-alueemme on Pohjois-Savo, ja toimipaikkamme sijaitsee Kuopiossa. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous puhallusvillaeristyksestä. Tarvittaessa käymme arvioimassa kohteeseen puhallusvillaeristyksen määrän. 

Ylä- ja välipohjien eristys


Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen

Eristämme kohteet koosta riippumatta

Talon yläpohjan kautta karkaavaa lämpöhävikkiä syntyy juuri yläpohjan kautta ja hyvin eristetty yläpohja tuo säästöä lämmityskuluihin. Puhallusvillaeristämisellä saadaan parannettua huomattavasti yläpohjan rakenteen lämmöneristämiskykyä ja äänen eristävyyttä. 

Lisäeristys parantaa kiinteistösi energialuokkaa ja työn osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Puhalluseristäminen sopii kaikenlaisille rakennetyypeille, niin vaakasuorille kuin vinoille tai jyrkille rakenteille. 

Ennen puhallusvillan tilaamista on tarkistettava, että höyrynsulkumuovi on tiivistetty ja tuulen ohjaimet ovat asennettuna sekä kaikki asennustyöt (lv-putket, sähkötyöt) eristettävässä tilassa tai alueella ovat tehtyinä. 

Koteloeristäminen

Kotelo- tai ontelorakenne jyrkkiin kattorakenteisiin

Kotelo- tai ontelorakenne on hyvä ratkaisu jyrkkiin kattorakenteisiin. Tuulensuojalevy rakenteen yläpinnassa kestää puhalluksesta tulevan paineen. Kotelon tai ontelon alapintaan asennetaan höyrynsulkumuovi. Kotelo- tai ontelorakenteen puhaltamisessa on tärkeää saada villa puhallettua tiukkaan, näin estetään villan valuminen ja painuminen. 

Kotelo- tai ontelorakenteissa puhallusvillalla saadaan kustannustehokas ja nopea eristeratkaisu!